Mijn keuze is een 3 luik, dit lied in Frysk, Nederlands en Engels is representatief of mijn situatie. Ruim 20 jaar geleden vertrok ik met mijn gezin naar Australië, mijn heit’s emotionele afscheid wens was ‘ga met God’. Ik nam dat voor kennisgeving aan. Vanaf het begin in Australië was het God die met mij ging, of ik dat nou wilde of niet, Hij ging ons voor. Door de Corona ben ik via mijn oom Cees en tante Geertje Mollema in contact gekomen met deze kerk en luister wekelijks naar de diensten. Hier geniet ik van de combinatie van Nederlands, Frysk en Engels en door dit lied heb ik de betekenis van mijn heit’s woorden pas begrepen, ga met God, niet wetende dat wat volgt is ‘en hij zal met je gaan’. Dat is precies wat ik heb ervaren over de jaren. Ik zou graag een opname horen van deze kerk waar het lied 3 talig word gezongen. Bedankt van uit Australië

Siemie Steffens

Lied 416 in het Fries door het Lemster Mannenkoor
Lied 416 in het Fries door eigen kerk (zangmiddagdienst 12 september 2021)
Lied 416 in het Engels

Protestantse Gemeente Joure c.a.

0