2 thoughts on “Nieuw YouTube-kanaal voor PG JOURE

 1. Teleurstellend, vandaag 14 november. Een paar weken geleden op tv You Tube ontdekt en geslaagd om pg joure te vinden. Vanmorgen lukte dat niet meer, dus terug naar het pc scherm. Om 10 uur eindelijk beeld. Maar wat haal ik me op de hals door een abonnement neem op You Tube? Ik ben bang overspoeld te worden met veel nutteloze en soms onware informatie.
  Groet,
  Bosma

  1. Goedendag Bosma,
   Ik snap uw teleurstelling. Helaas is het bij YouTube zo dat het even duurt voordat het nieuwe kanaal via de YouTube-app op de tv te vinden is.
   Ik verwacht dat dat deze of volgende week wel gebeurt.

   Mocht het toch niet lukken in de komende week, dan mag u mij gerust bellen en kom ik langs om het voor u in te stellen.
   (06) 10 91 44 33
   Met vr gr
   Michiel Osinga

   De verandering van YouTube kanaal is eigenlijk noodzakelijk omdat de kerk nu eigen apparatuur heeft om te streamen. Daarmee zijn er nu ook meerdere mensen die op het stream-account moeten inloggen om te kunnen streamen.
   Hiervoor wilde ik mijn privé account niet beschikbaar stellen. (ik hoop dat u mijn situatie begrijpt).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.